NYHETER

2012-06-19

Tävlingsrapport finns nu publicerad.
Har du en egen race story som du vill dela med dig av? Skicka ett mail så lägger vi upp den på hemsidan!


2012-06-17

Över 1000 foton från tävlingen finns nu uppladdade, se länkar under Bilder.
Tack till alla funktionärer och tävlande som gjorde årets tävling till en toppendag. Bra kämpat på banorna, hoppas vi ses igen nästa år! En tävlingsberättelse kommer publiceras på sidan under dagen.

 

2012-06-16 - Alla lag i mål!

Det blev en riktigt fin tävlingsdag för både deltagare och funktionärer. Perfekt väder för tävling med solglimtar och svaga vindar (i alla fall med Trollhätte-mått!). Segrare i cupklassen blev till sist Mölndal Outdoor i både herr och dam, och Sportson Skövde i mix.

Grattis till vinnarna och alla andra deltagare som fullföljde banorna! Alla som startade gick också i mål, vi hade inga lag som bröt. Resultat med sträcktider och foton från tävlingen kommer upp under kvällen.

 

2012-06-16 - Segrarna i lång i mål

De första lagen i dam, mix och herr har du gått i mål efter den avslutande rogainingen. Först i mål var mixlaget Sportson Skövde, därefter hade vi damsegrarna Mölndal Outdoor i mål. Nu har även först herrlag, AXA-Adidas, gått i mål. Alla lagen har gått starkt ute på banorna och kom i mål före den beräknade tiden.

Vi har också fått in första sprint-deltagaren. Det var TSOK:s Patric Johansson som var först i mål i sprint solo herr.

 

2012-06-16 - Alla klasser har startat

I långa klassen har första två mixlagen och ledande damlag växlat ut på näst sista sträckan: en sprintorientering där de fick ut kartorna först vid växlingen. Vi väntar fortfarande på första herrlag.
I sprinten har de första soloherrarna kommit in från sin andrasträcka och växlat ut på cykling, där leder TSOK:s Patric Johansson.
Prova på-klassen startade kl 13 med en orientering där de ska ut och ta en kontroll i älven.

 

2012-06-16 - Tävlingen är igång!
Efter några blåsiga tävlingsår har vi i år fint väder för tävling med ganska lugnt vatten på älven.

Långa klassen startade kl 10, och börjar nu komma in från sin andra sträcka, vilket innebär att de har kört klart sin paddling och långa orienteringen. Först in till växling var två mixlag: Sportson Skövde, tätt följda av SMS J&N. I herrklassen leder Mölndal Outdoor, med AXA-Adidas drygt fyra minuter efter. I damklassen går Mölndal Outdoor mycket bra och har växlat in med stor ledning till tvåorna. Sprinten startade kl 11 och är ute på sin först sträcka: paddling.

 

2012-06-12
Vattentemperaturen i älven testades ikväll med ett dopp vid simkontrollen. Varmt och skönt! Foton finns under Bilder.
På multisportförbundets hemsida finns en artikel inför tävlingen med bland annat lite taktiktips, läs den här.

 

2012-06-12
Dagsfärska foton från banan finns nu upplagda under fliken bilder. Även en smygtitt på simsträckan finns med!

 

2012-06-10
Ordinarie anmälningstid har nu gått ut. Efteranmälan mot 250 kr är fortfarande möjlig, ända fram till torsdag 14/6!

Igår lördag delades två startplatser i valfri klass inkl kanothyra ut som priser i Bulters triathlon. Stort grattis till vinnarna! Ni kan registrera era lag fram till torsdag 14 juni, efteranmälningsavgift gäller inte er.

 

2012-06-08
PM för tävlingen finns nu publicerat.

 

2012-05-26
Banorna är nu testkörda och intrimmade och ser ut att bli både vackra och utmanande! En mindre ändring har gjorts på den långa banan, där sträcka 2 och 4 bytt plats (se den uppdaterade banbeskrivningen). Flera kontroller ligger mycket publikvänligt, både för supporters och åskådare vid tävlingscentrum och nyfikna Trollhättebor och turister. Publikkartor kommer att finnas för de som vill följa de tävlande under dagen.

Vi har fått en del frågor om paddlingen som kommer gå på älven. Tidigare år har vi haft mycket otur med hårda vindar på tävlingsdagen. Därför har vi i år lagt paddlingen i ett skyddat område mellan öar i älven. Vi håller tummarna för bra väder ändå!

 

2012-04-28
Anmälan är öppen! Välkommen att anmäla dig och ditt lag till Trollhättan multisportrace 2012. Information om hur du anmäler dig hittar du under fliken anmälan.
Mer information om tävlingen och banan kommer läggas upp på hemsidan under veckan.

 

2012-02-12
Tävlingsdatum, klasser och tävlingcentrum är spikat!
Trollhättans SOK bjuder in till 13:e upplagan av TSOK multisportrace, lördag 16 juni 2012. Huvudklassen kommer vara den tredje deltävlingen i Svenska multisportcupens långdistanscup, med en beräknad segrartid på 5h. Vi kommer även att erbjuda en sprintklass med 3h segrartid och en prova på/ungdomsklass med 1,5h segrartid.
Varmt välkomna till Trollhättan i juni!

2011-04-10
Vilket strålande väder vi fick till den 12: upplagan av tävlingen. Allt flöt på och den blev en fin och jobbig tävling. Resultatet ligger nu ute. Tack alla tävlande och funktionärer. Speciellt damklubben som försåg oss med våfflor och korv under dagen. Foton från tävlingen finns här. Sträcktider.
Mvh Simon Andersson

2011-02
I år kör vi ett nytt upplägg. En bana, utan paddling, där man kan välja att köra i lag eller solo.

2010-05-08
Då var årets tävling avgjord, som tävlingsledare tycker jag att att gått bra. Skriv gärna kommentarer i gästboken på www.tsok.se .
Resultat http://www2.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=475461
Bilder finns att titta på. inom kort kommer även en film- Hoppas alla är nöjda trots blåst. Tack alla tävlande.
100505 Våran sponsor Butler´s kommer sponsra med en startplats till Butler´s triathlon som är sveriges största triathlon i lagtävling. Den lottas ut.
Butler´s är även det själklara valet av krog att ha eftersnacket på. En fin pastasallad med dryck för 120kr till alla tävlande lockar på kvällen.2010-05-02ortfarande finns det möjlighet att anmäla sig mot förhöjd avgift.
Vädret visar sol och vindstilla till nästa helg, hoppas det håller i sig. 


Nu har snön varit borta ett tag och förra helgen försvann isen från Öresjö. Banorna är provkörda och är riktigt fina. Banläggaren Johan Carlsson kommer med kommentarer om banorna nästa vecka. Ni som ännu inte anmält er passa på, vi lovar en fin tävling med ett rikligt prisbord.


2010-02-22
Pga av det rådande isläget i Vänern så kommer den att tvångstappas under hela våren. Då paddlingen skulle gå i Göta Älv har Länsstyrelsen dragit in våra tillstånd att paddla där. En tvångstappning innebär att hastigheten på vattnet ökar till ca 9knop, vilket blir en stor säkerhetsrisk. Istället för att ställa in paddlingen så har vi valt att flytta TC till Öresjö som ligger ca 4km väster om Trollhättan.
Vacker natur även där, dock lite lägre berg men det går att hitta höjdmeter även där. Mer info under flikarna.2010-02-22
Vill ni satsa lite hårdare på paddlingen i år rekommenderar
vi att ni hyr Acron Limit en stabil och snabb kanot.
www.acronkanoter.se
Anmälan öppnar snart och då är ni välkomman med eran anmälan.


2010-02-01 det finns goda möjligheter att träna och bli stark inför årets upplaga av TSOK Multisportrace. Förra året kämpade lagen mot vågor i paddelmomentet i år kanske det blir isflak istället.
Anmälan öppnar senare och då är ni välkomman med eran anmälan.


TSOK Multisportrace kommer även 2010 att vara en av deltävlingarna i Svenska Multisportcupen. Lördagen den 8 maj är det dags för grymma tävlingar och äventyr i Trollhättans fina miljö! Vi förbereder oss för att bjuda på en utmanande och rolig tävling. Mer info i början på 2010.2009-05-12

Tyvärr tog det en stund att få fram sträcktider till Winsplits men nu finns de tillgängliga.

Sträcktider Winsplits


2009-05-11
Det mesta tycks ha fungerat bra. Men vi är öppna för synpunkter som kan göra TSOK's deltävling och Multisportcupen som helhet ännu bättre. Vi tar gärna emot både ris och ros i TSOK's gästbok.


2009-05-11
Mycket hände under tävlingen och det var stundtals intensivt på TC med alla växlande lag. Vår speaker hade fullt upp med att hålla reda på allt. En sammanfattning finns i tävlingsrapporten.


2009-05-11
Vi hade några fotografer ute på uppdrag under lördagen. Nu kan ni se en första omgång bilder. Fler kommer senare.

Bilder 1 Fotograf: Johan Andersson
Bilder 2 Fotograf: Li Forsberg


2009-05-09
Resultat från tävlingen:

Officiell resultatlista Totalt
Officiell resultatlista Grenar


2009-05-08
Anmälan är stängd och vi hälsar alla lag välkomna till Trollhättan imorgon. Ni blev 104 stycken till slut! Officiell startlista
.